Fin kveld, få publikummere på JAZZAID 2014

JAZZAID 2014 hadde nok en gang veldig flott innhold – på Nasjonal Jazzscene – på vår årlige jazzkveld + seminar.

Seminaret ble elegant fasilitert av Kjersti Fløgstad, og konserten til John Kåre Hansen Northern Concept ble en virkelig flott opplevelse. De fleste vi snakket med mente at dette holdt høyt internasjonalt nivå. JKH Northern Concept kommer vi til å høre mer til i årene fremover, Nydelig, melodiøst og tidvis groovy jazz-band på sitt aller beste, antakelig ett av de aller beste jazzbandene i Norden akkurat nå.

 

Fantastiske John Kåre Hansen Northern Concept
Fantastiske John Kåre Hansen Northern Concept

Men hvor var publikum? Vi antar at folk er stresset for tiden, for på Nasjonal Jazzscene kunne vi ikke telle emr enn ca. 80 publikummere. Dette er under halvparten av bunnrekorden de 12 årene vi har arrangert dette som et dugnadsprosjekt. Hvorfor skriver vi så dette? Jo, for å be deg som leser dette om å være med på dugnaden. Spre rykter om dette arrangementet ved å informere via mail og/eller klikk på «liker» på facebook-sidene våre. Please HELP!

Vi takker fantastiske musikere og fantastiske foredragsholdere for et usedvanlig høyt nivå på alt som ble prestert fra scenen. Takk Colin Vampbell i Posten Norge, Rikhard Riekeles fra HELP Forsikring og Svein Wilhelmsen fra Basecamp Explorer. Dere bidro med meget gode innlegg på seminaret.

Velkommen tilbake og hjelp oss å spre info om vårt dugnadsprosjekt JAZZAID.