HVA ER JAZZAID ?

JAZZAID – når hjertet bestemmer !
03062004110942Jazzaid-75px-white
JAZZAID er en stiftelse som tilbyr flotte musikalske opplevelser og et CSR-seminar, der publikum og musikere genererer et overskudd til humanitære prosjekter.

JAZZAID ble startet av Rune Semundseth i 2003, gjennom forløperen ECjazz. Tanken har vært å koble næringsliv og veldedighet, og spre gode opplevelser og gode prosjekter, for på denne måte å stimulere til virksomheters samfunnsansvar. Overskuddet av hvert arrangementet går uavkortet til samfunnsoppbyggende prosjekter i inn- og utland.

En ekstra meningsfull jazzkveld – JAZZAID !

JAZZAID er for deg som vet å sette pris på vakker, lett tilgjengelig og melodiøs jazz og som samtidig ønsker å støtte flere gode saker, mens du lytter ! En fantastisk måte å støtte på, spør du oss. Du er sikret en jazzkveld med mening; billettinntektene går uavkortet til humanitære prosjekter. Kostnadene er på minimalt nivå. Alle som stiller opp, inkl. musikere og konferansier, gjør det som hjertesak. Alt arrangeres på dugnadsbasis og all informasjon, herunder regnskap, kan fås tilsendt. Registrer deg og motta nyhetsbrev 2 ganger årlig – ikke mer, ikke mindre.

Ta kontakt med en av oss i JAZZAID-stiftelsen;

Vegard Westreng (971 53 429, jan.westrengd@99x.no    eller

Rune Semundseth (90 74 98 64, rune@businessmastering.no www.businessmastering.no) for mer informasjon.

Kolben Kulturhus er stedet vi arrangerer JAZZAID, se www.kolben.no
printsmall printsmall printsmall

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.Obligatoriske felt er merket *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.