Om JAZZAID

JAZZAID er en årlig bistandskonsert som har vært arrangert i 20. år. JAZZAID er for deg som vet å sette pris på funky, lett tilgjengelig og melodiøs jazz og som samtidig ønsker å hjelpe mennesker i nød, mens du lytter! En fantastisk måte å støtte på, spør du oss. Du er sikret en jazzkveld med mening; billettinntektene går nemlig uavkortet til humanitære prosjekter. Kostnadene er på minimalt nivå (kun reiseutgifter). Alle som stiller opp, inkl. musikere og konferansier, gjør det som hjertesak. Alt arrangeres på dugnadsbasis, Herr Nilsen stiller med sine ressurser og låner ut lokalene for denne gode saken.

ROMANIA AID er årets mottaker. Dette er en forening, som ble stiftet i Sauda 1.aug. 2010, og som har som hovedmål å gi hjelp og støtte til de som trenger det mest i Romania, med hjelp av aktiviteter og innsamlinger. Forholdene for de fattigste i Romania er uholdbare, og det er fremdeles tusenvis av unge og eldre som må bo på gaten i Bucharest.

FAR OUT stiller på JAZZAID med sitt brede Steely Dan-repertoar krydret med låter av Robben Ford, Al Jarreau, David Foster og andre.

Bandet har eksistert siden 1994. Med bare småbarnsfedre som medlemmer da bandet ble født, måtte navnet bli ”Far Out”: Far er ute på spillejobb. Bandet er etterhvert utvidet med full blåserekke og spiller musikk i grenselandet mellom jazz, blues og funk; musikk som de selv har vokst opp med. De har en ambisjon om å kunne fyre opp mennesker i Oslo og omegn med tett og groovy samspill.

LARS-ERIK DAHLE (født 19. november 1977) er en norsk musiker og plateprodusent, mest kjent som bassist i Ole Børud Band (fra 2002) og fra TV-programmer som Allsang på Grensen og Torsdag Kveld fra Nydalen, begge TV 2. I 2008 var han med og startet TV- og eventbandet Hans Orkester