JAZZAID 2013 – ALT ER KLART FOR EN VAKKER AFTEN/KVELD !

·

·

Da gleder vi oss storligen til det 11. JAZZAID i rekken, på Nasjonal Jazzscene onsdag 18. september. Vi er glade for å kunne presentere en av de største jazz-pianister i Norge gjennom tidene på JAZZAID 2013; nemlig Vigleik Storaas. Et annet piano-ess stiller også, attpåtil for 3. gang på JAZZAID-konsert; selveste Helge Lien i vakker duo med en av de fremste jazzsangerinnene i Norge; Live Roggen. Og multi-artisten Sverre Indris Joner stiller med sitt utmerkede og groovy band ELECTROCUTANGO.  publikumandTheRealThing2_1317711065_250x376

JAZZKVELD

Her er de 3 flotte musiske bidragene:

Kl. 19.45-20.20

Vigleik Storaas Trio

Link til mer om VST

20.30-21.00 LiveLien

LiveLien – Live M. Roggen/Helge Lien

Link til mer om LiveLien

Kl. 21.15-21.50

Sverre Indris Joner & ELECTROCUTANGO

Link til mer om SIJ

Konferansier under jazzkvelden er Kathrine Aspaas

CSR-SEMINAR kl. 1630-1830
På CSR-seminaret er vi veldig glad for å kunne oppleve meget ressurssterke personer innenfor bedrifters samfunnsansvar, bl.a. Kathrine Aspaas og hennes perspektiver på medmenneskelighet og raushet. Kathrine er høyaktuell i mediebildet som samfunnsdebattant og dessuten aktuell med den flotte boken «Raushetens tid».

Her er programmet:

16.35 ”Samfunnsansvar og sosialt entreprenørskap” v/Øyvind Sandvold

Øyvind Sandvold kommer til å fortelle litt om Ferd engasjement innenfor samfunnsutviklingen gjennom Ferd Sosiale Entreprenører og hva som er drivkraften for dette engasjementet. Noe av det som skiller sosialt entreprenørskap fra andre entreprenørskap er at fokuset strekker seg lenger enn en ren finansiell avkastning for gründer og eiere. Drivkraften er ofte knyttet til den samfunnsmessige effekten som ligger i entreprenørskapet.

Øyvind Sandvold fra FERD vil dele sine perspektiver om sosialt entreprenørskap og hva FERD gjør for å bidra til samfunnsnyttige og bærekraftige bedrifter. Øyvind vil presentere et par bedriftscase der samfunnsperspektivet har vært den sentrale driveren.

Øyvind Sandvold er Forretningsutvikler i Ferd Sosiale Entreprenører AS, dette innebærer vurdering av nye potensielle entreprenører i porteføljen, støtte til de som allerede er der samt et spesielt fokus på det å måle samfunnseffekten ev engasjementene. Øyvind har mer enn 25 års erfaring som bl.a. konsulent og leder i selskaper som Acenture, Devoteam daVinci, Weifa og Navamedic. Erfaring innen prosjektledelse, informasjonsteknologi og forretningsutvikling.

17.00 ”Samfunnsansvar – i raushetens tid” v/Kathrine Aspaas

Raushet/anerkjennelse, medmenneskelighet og tilhørighet står stadig sterkere i menneskets behov. Hva vil dette ha å si for ledelse og samarbeid i fremtiden? Med utgangspunkt i sin aktuelle bok «Raushetens Tid – fra misunnelse til beundring» vil Kathrine Aspaas utfordre oss til nye tanker og handlinger i vårt daglige liv – på arbeid og privat.

«Vi står på terskelen til en tid som vil preges av de som våger åpenheten, og som tør å løfte frem andre. Omtanken er den nye effektiviteten. Samarbeidet er den nye konkurransen. Ansvaret er den nye friheten» hevder Kathrine Aspaas.
Kathrine Aspaas er kjent fra sine mange år som kommentator og lederskribent i Aftenposten. Hun er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen, med en master i internasjonal økonomi og politikk fra New School University i New York . Etter mer enn 20 år som finansjournalist har hun utviklet en særlig interesse for hvordan mennesker behandler hverandre, og hva som driver oss. Hun er aktuell med bestselgeren Raushetens Tid.

17.25 Bærekraftig reiseliv – er det mulig? v/Svein Wilhelmsen

Basecamp is a non-profit tourism based organization that works with host communities and partner organizations in tourism destinations to create sustainable destinations in developing countries. We want to create a forum for host communities to demonstrate positive impacts of tourism on the natural, social and economic environment.

Svein Wilhelmsen har nylig uttalt: “Vi ønsker å demonstrere at vi kan redde miljøet, utvikle omfattende samarbeid med lokalbefolkningen og drive en rekke unike, suksessrike camper i henhold til moderne, deokratiske ledelsesprinsipper.»

Svein Wilhelmsen (57) er grunnlegger av Basecamp Group og styreleder i Basecamp Foundation. Svein Wilhelmsen er utdannet siviløkonom og har en master i internasjonal ledelse fra Thunderbird University i Arizona. I 1985 var han en av grunnleggerne av Industrifinans, som vokste og ble det største norskeide private equity selskapet i Norge. På toppen av karrieren forlot han kapitalismens høyborg og etablerte Basecamp i 1999.

17.50 ”Bestemann” i klassen? v/ Beate Ekeløve-Slydal

Når mennesker over hele verden går sammen om å sette flomlyset på et overgrep, har vi kraft til å stoppe det. Vi vet at vi har bidratt til å hindre tortur, stanse henrettelser og gi beskyttelse til aktivister i fare. Vi vet at vi har lykkes i å få et stort flertall av verdens stater på vår side i kampen mot dødsstraff, og vi vet at vi har bidratt til å endre diskriminerende lover i mange land.

Beate Ekeløve-Slydal er politisk rådgiver i Amnesty International hvor ett av hennes hovedansvarsområder er organisasjonens arbeid med bedrifters samfunnsansvar. Hun er en aktiv foredragsholder og gjesteforeleser ved universitet og høyskoler, og skrivende medredaktør for en bok om menneskerettigheter som er oversatt til fem språk
18.15 Paneldebatt

Paneldebatt leder og Konferansier: Kjersti Fløgstad,
daglig leder i rådgivningsselskapet GoodBusiness.

18.30 Avslutning seminar, dernest en matbit
– matbit sponset av Kompass & Co. v/ Katerina og Sherry.

1930 Jazzkveld


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.